Dr Milisav Nikolić

“Program oporavka dr Milisava Nikolića toplo preporučujem svima. Meni je mnogo pomogao.” Predrag Mijatović, Real Madrid

“Dugo sam igrao povređen, a samo nekoliko dana primene programa oporavka dr Milisava Nikolića, učinilo je da budem potpuno spreman.” Miralem Sulejmani, Benfika Lisabon

“Primenom programa oporavka dr Milisava Nikolića otklonio sam zdravstveni problem i dobio više energije.” Luka Modrić, Real Madrid

“Program oporavka dr Milisava Nikolića mi je mnogo pomogao da rešim zdravstvene probleme koje nisam mogao da rešim ni na jednom drugom mestu.” Goran Jakšić, svetski i evropski šampion u rvanju

“Naše iskustvo sa brojnim sportistima je da program oporavka dr Milisava Nikolića daje izuzetne rezultate.” Vlado i Zoran Lemić, menadžeri

Dobrodošli na sajt Dr Milisav Nikolića, vodećeg svetskog stručnjaka na polju lečenja sportskih povreda, povreda kičme, kostiju i mišića. Na ovom mestu možete se upoznati sa principima zdravog načina života, kao i metodama kako da unapredite svoje zdravlje i pobedite svaku bolest. Imajte uvek na umu najpoznatiju medicinsku izreku: "Ne postoje neizlečive bolesti, postoje samo neizlečivi ljudi" (oni koji ne žele da menjaju svoje loše životne navike).

Naši rezultati, kao i tima Instituta za prirodnu medicinu, svrstavaju nas u red najboljih svetskih stručnjaka na polju medicine. Da biste se uverili u moć prirodne medicine dovoljno je da prihvatite načela zdravog života samo nekoliko dana.

Praksa je pokazala da se skoro sve sportske povrede mogu rešiti neoperativnim putem, uključujući i one najteže – problemi sa kičmom (diskus hernija), pokidani ukršteni ligamenti, pokidana Ahilova tetiva i dr. Jedino se neoperativnim putem ove i druge povrede mogu sanirati sa 100% uspeha.

Svaka operacija je šok za organizam i može se primeniti samo u slučajevima traumatoloških povreda, a takve povrede se skoro nikad ne dešavaju u sportu (takve povrede se dešavaju u teškim saobraćaj­nim nesrećama).
Nekada ljudi imaju problem sa kičmom, a da toga nisu svesni. Uzrok ovakvih problema mogu biti: padovi, veliko opterećenje, loš oporavak itd. Adekvatnom terapijom (restartom kičme) inervacija mišića i svih organa se dovodi u pravilnu funkciju.

Dr Milisav Nikolić je postao poznat u svetu kao vodeći stručnjak za rešavanje sportskih povreda, i to neoperativnim putem, za šta je dobio prestižnu nagradu „Rudolf Virhof“ Evropske akademije nauka. Njegove jedinstvene tehnike saniranja povreda omogućavaju regeneraciju povređenog tkiva u najkraćem vremenskom periodu (kod najtežih povreda za 6-7 sedmica) i ulazak u trenažni proces.

Pozivamo vas da postanete naš saradnik i prijatelj. Mi smo tu zbog vas.